Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
13 Iunie 2018 | 13:40
Aflaţi din ce motiv scad preţurile la imobile, din emisiunea „Dincolo de cifre”
În ultima perioadă se atestă o scădere considerabilă a preţurilor pe piaţa imobiliară. Experţii spun că pentru anul curent declinul va ajunge până la 15 la sută. Care sunt motivele că deşi oferta rămâne mare, cererea se micşorează ne spune expertul economic Veaceslav Ioniţă, în cadrul emisiunii „Dincolo de cifre”.
Antreprenorii moldoveni pot beneficia acum de extinderea finanțării pentru echipament în cadrul subcomponenței „Granturi pentru cofinanțare” a Proiectului Ameliorarea Competitivității II. Pentru cofinanțare vor putea aplica întreprinderile exportatoare sau situate pe lanțul valoric orientat la export din patru sectoare prioritare: produse alimentare şi băuturi, fabricarea produselor electronice şi mecanice, textile şi tehnologii informaționale. Aplicând la proiectul Guvernului susținut de Banca Mondială, exportatorii moldoveni au  beneficiat de resurse financiare pentru servicii de îmbunătățire a competitivității produselor și accesarea noilor piețe de desfacere. Un reportaj la acest subiect urmăriți astăzi, de la ora 21:20.

Biroul Relații cu Diaspora a implementat un program de instruiri pentru dezvoltarea capacităților antrepenoriale. La program poate aplica oricare cetățean al Republicii Moldova care dorește să-și dezvolte ideea de afacere, împreună cu un grup de experți. Detalii aflați din emisiune.

„Dincolo de cifre” cu Lucia Ciobanu poate fi urmărită astăzi, de la ora 21:20 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.  
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam