Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
24 Noiembrie 2017 | 19:00
Aflaţi mai multe despre Târgul Caritabil de Crăciun, din „Bună dimineaţa de weekend”
Winter Charity Bazaar, unul dintre cele mai frumoase evenimente caritabile de la noi, se va desfăşura în acest an pe 10 decembrie. La Moldexpo se vor întruni reprezentanţii tuturor ambasadelor, organizaţiilor internaţionale şi meşterii locali, întru susţinerea financiară a proiectelor ce ajută femeile şi copii dezavantajaţi. Mai multe la acest subiect aflaţi mâine, în cadrul matinalului „Bună dimineaţa de weekend”, de la organizatoarele Angela Chelaru şi Victoria Barbulat, membre ale International Women's Club of Moldova.
Sâmbătă, 25 noiembrie marcăm Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor. Cu această ocazie se lansează campania „16 zile de activism împotriva violenței față de femei și fete”, cu scopul de a sensibiliza opinia publică. Mâine veți afla mai multe despre semnificația acestei zile și campanii.

De asemenea, buna dispoziție este garantată, pentru că în studio vor veni Kătălina Rusu, Anatol și Antonio Lupu și alți invitați interesanți.

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Bună dimineața de weekend” mâine, de la ora 08:00 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam