Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
09 Iunie 2018 | 10:25
Atletul Oleg Pacaleu a înregistrat noi recorduri la Montreal, mai multe aflaţi duminică la „Moldovenii de pretutindeni”
Atletul moldovean Oleg Pacaleu, stabilit la Montreal, a reprezentat al treilea an consecutiv, Republica Moldova la unul dintre cele mai importante evenimente sportive desfăşurat la Ottawa - Maratonul anual Tamarack. Ce recorduri a înregistrate în cadrul competiţiei şi cum a fost susţinut de diaspora, aflaţi duminică, 10 iunie, începând cu ora 12:00, la emisiunea „Moldovenii de pretutindeni”.
În aceeaşi ediţie veţi afla ce atmosferă a predominat la primul Târg internațional de produse românești pe piaţa irlandeză din Dublin şi cine a reprezentat ţara noastră.
 
Un alt reportaj este din oraşul Padova, unde şi în acest an Biserica “Nasterea Maicii Domnului” și-a deschis larg ușile pentru a celebra cea de-a cincea ediție a Sărbătorii copilului.
 
În aceeaşi emisiune veţi urmări un reportaj despre moldovenii din Italia, care au participat la tradiționala  Festa dei popoli, adică Sărbătoarea popoarelor.

La final de ediţie veţi afla ce evenimente culturale a organizat  Asociația moldo-italiană „Plai” din Torino.
 
Urmăriți emisiunea „Moldovenii de pretutindeni”  duminică, 10 iunie , de la ora 12:00 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
 
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam