Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
24 Iulie 2017 | 16:30
Bosnia şi Herţegovina sub teroarea minelor de teren, detalii la „Focus Europa”
La mai bine de două decenii de la sfârşitul războiului bosniac problema minelor de teren îngropate în pământul Bosniei şi Herţegovinei rămâne actuală. Dezamorsarea lor este o problemă, deoarece odată cu inundaţiile şi alunecările de teren se schimbă şi locaţiile acestor mine. Astăzi, la emisiunea „Focus Europa” veţi cunoaşte povestea lui Ermin, un sportiv care a călcat acum zece ani pe o mină de teren.
Fumatul este dezaprobat pe scară largă în Germania. Există foarte puține locuri în care fumătorii pot să-și aprindă țigara, iar unii nu au voie să o facă nici chiar în propria curte. Mai multe despre regulile nemțești stricte veți afla diseară, de la cuplul Dowe, din Dortmund.

Recent s-a desfășurat summitul G20, în orașul german Hamburg. Deși marea majoritate a protestatarilor se deplasau în marș pașnic, sute de persoane din toată Europa au fost arestate în urma scenelor de revoltă izbucnite. La „Focus Europa” veți afla povestea unui bărbat din Spania, care este ținut în detenție până în prezent.

Urmăriți emisiunea „Focus Europa” luni, 24 iulie, de la ora 21:20 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam