Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
16 Aprilie 2017 | 19:34
„Bună dimineaţa” vă aduce lumina Paştelui în case
Învierea Domnului este un motiv de bucurie, ce ne umple casele cu lumină, bunăvoinţă şi armonie. Echipa emisiunii „Bună dimineaţa” v-a pregătit un program special pentru luni, 17 aprilie, care să completeze această atmosferă de sărbătoare şi să vă ofere bună dispoziţie pentru întreaga săptămână.
Vom avea în platou oaspeți deosebiți, pe care-i ascultăm cu drag de fiecare dată. Interpretul de muzică populară, Igor Cuciuc împreună cu familia sa vine în studioul emisiunii să ne cânte și să ne povestească ce tradiții de Paști au în familie, din ce constă meniul de sărbătoare și ce reprezintă Paștele pentru ei. O vom avea în studiou și pe interpreta Adriana Ochișanu ne va cânta în premieră absolută o sârbă. Artista ne va spune ce amintiri frumoase o leagă de această sărbătoare sfântă și va mai interpreta o piesă: „Ce să-ți spun, iubire?”.

Meșterul popular Vasile Goncear, din satul Hoginești, raionul Călărași vine în studiou cu cele mai deosebite vase din colecția sa. Meșterul susține că pe an ce trece, vasele din lut se bucură de o mai mare cerere în rândul oamenilor care pot aprecia calitatea lor, iar domeniul olăritului poate fi o modalitate reușită de a atrage turiști în Republica Moldova.

Interpreta și compozitoarea Maria Stoianov ne va povesti despre tradițiile pascale din satul ei de baștină, Vărzărești, raionul Nisporeni, iar artistul Constantin Beiu va vorbi despre sărbătorirea Paștelui în sânul familiei sale. Îl vom avea, în calitate de invitat, și pe Anatol Mârzenco, care susține că sărbătoarea Paștelui este cea mai dorită și așteptată în familia interpretului.

Surprizele echipei „Bună dimineața” nu se termină aici. Urmăriți-ne luni, 17 aprilie, ca să vedeți ce lucruri interesante povestesc și alți invitați inediți ai emisiunii. Nu ratați ediția de sărbătoare, începând cu ora 07:05, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam