Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
02 Februarie 2018 | 20:00
Ce aşteptări au concurenţii selecţiei naţionale Eurovision 2018 ? Aflaţi la „Bună Dimineaţa de Weekend”
Echipa emisiunii „Bună Dimineaţa de Weekend” vă aşteaptă, sâmbătă, 3 februarie, începând cu ora 08:00, la o nouă ediţie a emisiunii, cu invitaţi surpriză şi teme interesante.
Viorela Moraru şi Ruslan Țăranu, participanţi la etapa naţională a concursului  „Eurovision 2018”, vin în studioul Moldova 1 să ne interpreteze melodiile cu care vor evolua în competiţia muzicală şi, desigur, să ne vorbească despre emoţiile şi aşteptările pe care le au.

Interpretul de muzică populară Mihai Ciobanu este în ajunul frumoasei vârste de 65 de  ani. Despre experiența de viață, muzică, planuri de viitor vom afla de la Mihai Ciobanu.

Cu o premieră muzicală vine și Karmen, care şi-a schimbat de curând numele scenic.

În studioul „Bunei dimineți de Weekend” va veni și Zinaida Ceban, medic epidemiolog. De la ea vom afla dacă există în Republica Moldova un focar de rujeolă, cum ne putem proteja de această infecție și ce spun datele statistice.

Pe cât este de importantă reciclarea pentru păstrarea  mediului ambiant sănătos vom afla de la Vlada Vutcărău, manager firmă de reciclare, care ne va relata despre reciclarea şi selectarea corectă a  deşeurilor.

Urmăriți emisiunea „Bună Dimineața de Weekend” sâmbătă, 3 februarie, de la ora 08:00, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Reporter Stagiar
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam