Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
13 Aprilie 2017 | 14:12
Corul Arhieresc al Mănăstirii Curchi, vine în Joia Mare la „Cine vine la noi”?
În fiecare sâmbătă şi duminică sunt vocile care înalţă laude şi pleacă inimile în faţa Creatorului la Mănăstirea Curchi. Vocile lor au fost admirate şi peste hotare, la diferite concursuri de muzică corală. În Joia Mare, ora 18:05, vă invităm să îi admiraţi în cadrul emisiunii „Cine vine la noi”?
În aceeaşi ediţie, o cunoaştem pe Xenia Simenciuc, o tânăra nevăzătoare din Căușeni, care a învins sistemul şi a absolvit tocmai trei facultăți! Este consultant pentru promovarea diversității în cadrul Înaltului Comisariat ONU pentru Drepturile Omului şi ne spune povestea dramatică şi emoţionantă a vieţii ei în platoul „Cine vine la noi”?

Luciana Spânu vine cu lansarea unui clip „Pascala” amintindu-ne de suferinţa Mântuitorului şi bucuria învierii Lui.

Nu pierdem ocazia să cunoaştem tineri care ne duc faima în lume. Vladimir Ursu şi Oleg Varzari sunt moldovenii care au ocupa locul I la campionatul de Jeep Trial din România. Evenimentul desfăşurat la Râmnicu Vâlcea a adunat peste 60 de echipaje din toată ţara şi doar o echipă din Moldova, care a cucerit trofeul. Îi cunoaştem în platou de la 18:05!

Iar Iulian Ciobanu este tricampion naţional al Portugaliei. A emigrat în Portugalia cu părinţii la doar 10 ani. A prins repede limba şi a avut harul să intre în şcoala celui mai bun profesor de acordeon, compozitor şi dirijor de orchestră, Anibal Freire.  Sub aripa lui a cucerit multe trofee şi titlul prestigios de tricampion naţional. Îl cunoaştem în această ediţie, exclusiv la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

NU pierdeţi, ora 18:05, o nouă ediţie cu oameni de valoare, în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD!

VEDEŢI arhiva emisiunii „Cine vine la noi?” AICI!
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam