Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
03 Februarie 2018 | 14:00
Creatoarea mărcii de haine pentru copii născuţi prematur vine la „Bună Dimineaţa de Weekend”
Victoria Cojocari-Dănilă este creatoarea unicului brand din Moldova ce produce hăinuţe pentru copii născuţi prematur. După ce a dat naştere unei fetiţe în a 33-a săptămână de sarcină şi orice încercare de a-i găsi hăinuţe pe măsură a fost zadarnică, Victoria a hotărât să le creeze singură. Mai multe despre această istorie aflaţi duminică, 4 februarie, la emisiunea „Bună Dimineaţa de Weekend”.
În aceeași emisiune ne întâlnim cu Cristina Rus, ghid turistic, care ne va povesti despre cele mai frumoase locuri din Moldova și cele mai populare destinații pentru străinii care ne vizitează țara.

Prezentatoarea televiziunii Moldova 1 Rusalina Russu-Țurcanu vine pe canapea să ne spună mai multe despre viața ei de familie, dar și despre carieră.
Unda muzicală a emisiunii o vor lansa doi concurenți la etapa națională Eurovision 2018 – Constantin Cobîlean și Tolik.  De asemenea, ne va cânta și interpreta de muzică populară Rodica Buhnă.

Nu ratați ediția de duminică, 4 februarie, a emisiunii „Bună Dimineața de Weekend”, de la ora 08:00 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam