Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
11 Iunie 2018 | 15:05
Cum îşi aranjează soarta ucrainenii care au văzut războiul, aflaţi astăzi la „Focus Europa”
Conflictul armat din Donbas ,Ucraina, purtat între forţele guvernului ucrainean şi unităţile militare separatiste a răpit peste zece mii de vieţi omeneşti şi a mutilat destinul multor ucraineni. Cum încearcă să îşi reconstituie soarta ucrainenii care au fugit din calea războiului, aflaţi astăzi, începând cu ora 20:25 la emisiunea „Focus Europa”.
În aceeaşi ediţie veţi urmări un reportaj despre minoritatea musulmană din Grecia, care este nemulţumită de unele prevederi ale legislaţiei greceşti.

Un alt reportaj este despre Italia, care finalmente are un nou guvern: o coaliție care oricum acuză Bruxelles-ul și, mai ales, Berlin-ul pentru necazurile abătute asupra Italiei.

În aceeaşi ediţie îl veţi cunoaşte pe agricultorul francez Laurent Berrurier, care luptă pentru o mai mare biodiversitate și mai multe arome pentru fructele şi legumele franceze.

Acestea, dar şi alte subiecte vă aşteaptă astăzi în noua ediţie a emisiunii „Focus Europa” cu Olesea Rusu, de la ora 20:25 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
 
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam