Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
20 Martie 2017 | 11:24
Cum identificăm cosmeticele contrafăcute? Detalii în emisiunea „Dincolo de cifre”
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor atenţionează că produsele cosmetice procurate din locuri neautorizate sunt frecvent falsificate. Astfel, acestea nu corespund normelor legale de producere şi plasare pe piaţă. Cum pot fi recunoscute produsele expirate sau falsificate aflaţi dintr-un reportaj realizat de echipa emisiunii „Dincolo de cifre”, luni, 20 martie.
Termenul pentru depunerea declarației pe venit pentru persoanele fizice a fost extins. Dacă până în acest an data limită era 31 martie, acum Declaraţia pe venit poate fi depusă până la 30 aprilie. Schimbarea termenului de prezentare a declaraţiei a fost făcută prin modificări la Codul Fiscal. Mai multe la acest subiect veți afla în cadrul emisiunii.

Antreprenoriatul feminin este, deocamdată, catalogat drept o noutate în țara noastră. Totuși, pe zi ce trece, femeile de afaceri câștigă teren în acest domeniu, care aparent e o lume a bărbaților. În ediția din 20 martie veți cunoaște o femeie de afaceri care le ajută pe tinerele mame să obțină un venit în timpul concediului de îngrijire a copilului.

Urmăriți emisiunea „Dincolo de cifre” astăzi, de la ora 19:55, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam