Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
08 Aprilie 2017 | 12:30
Cum să economisim folosind energia regenerabilă, în detalii duminică la „Natura în Obiectiv”
Statisticile arată că 30% din cheltuielile unei familii sunt costuri pentru energie şi încălzire. Fie că procurăm lemne, fie că utilizăm energia electrică sau gazul pentru încălzirea locuinţelor şi alte activităţi casnice, în fiecare lună renunţăm benevol la o bună parte din bugetul familiei pentru achitarea acestor servicii. Dar am putea oare economisi?
Potrivit experților unei organizației neguvernamentale, soluția la nivel individual, și nu numai, este folosirea energiei regenerabile. Cu cât mai mult va crește ponderea acesteia, cu atât mai mult se va reduce vulnerabilitatea economică față de sursele tradiționale de energie. Altfel spus, economisim folosind energiile regenerabile. Și mai mare beneficiu va putea fi obținut dacă va avea loc consolidarea furnizorilor de energie regenerabilă în cooperative energetice, după modelul european. Aflăm răspunsul în detalii duminică, 9 aprilie, la „Natura în Obiectiv”.

Nu pierdeţi, în fiecare zi de duminică, ora 12:30, tot ce trebuie să ştiţi despre mediul înconjurător şi frumuseţea naturii, în emisiunea „Natura în Obiectiv”, numai la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii AICI. 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam