Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
08 Mai 2017 | 11:54
Cunoaşte învingătorul concursului „Dor de Bacovia” la „Cine vine la noi?”
Concursul Naţional de Poezie „Dor de Bacovia” şi-a desemnat învingătorul. Acesta este Victor Cotovanu, din satul Mingir (Hînceşti). Tânărul de 17 ani mai este pasionat de sport şi teatru, participând cu trupa de actori amatori la diverse festivaluri, inclusiv internaţionale. Mai multe detalii despre activităţile lui şi despre Marele Premiu „George Bacovia” aflăm de la Victor Cotovanu şi organizatorul evenimentului, poetul Mihai Doloton, la emisiunea „Cine vine la noi?”
Solista Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, Tatiana Costiuc s-a întors, recent, din Moscova, unde a cântat la concertul marelui dirijor Vladimir Minin. Soprana și laureata a numeroase concursuri internaționale mai este și lector superior de canto și lied, la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Mai multe despre activitatea ei aflăm chiar de la Tatiana Costiuc, diseară, de la ora 17:45.

Interpreta Felicia Dunaf va veni să ne cânte și să ne povestească despre cele mai noi realizări ale sale, iar spre final vom face prognoze pentru Eurovision 2017, care începe mâine, 9 mai. Compozitorul Octavian Coteț, producătorul Iurie Bădicu, interpretele Aliona Moon și Cristina Scarlat vor veni în platou să se dea cu părerea referitor la calificare Moldovei în finală și la rezultatele finale.

Urmăriți emisiunea „Cine vine la noi?” luni, 8 mai, de la 17:45, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam