Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
09 Mai 2017 | 14:50
Cunoaşte o familie cu tradiţii seculare, la „Cine vine la noi?”
Este un neam numeros, cu multe tradiţii, talente şi oameni de seamă. Dinastia începe cu Simion şi Pelaghia Goncear, care au zece copii, 26 de nepoţi, 67 de strănepoţi şi un stră-strănepot. Familia Goncear va veni în faţa publicului cu un concert deosebit, cu genericul „Condrul, neamul şi izvorul”. Evenimentul va avea loc pe 11 mai, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”. Mai multe detalii vin să ne ofere surorile Raisa Bârnaz şi Silvia Goncear.
Dorina Bunciuc și Alexandru Corduneanu sunt elevi în clasa 9-a și respectiv a 12-a, la Liceul Academiei de Științe a Moldovei. Cei doi au luat locuri de frunte la olimpiada națională de biologie și au fost selectați în lotul pentru olimpiada internațională, care va avea loc în luna iulie, în Marea Britanie. Dorina și Alexandru vor veni în platou să ne povestească cum merg pregătirile pentru competiție.

Adrian Negru și Alexandru Carabețchi au scris împreună o piesă. „Coșmarul meu” a fost alcătuită după propriile trăiri ale autorilor, fiecare cuvânt fiind trecut prin filtrul sufletului. Diseară, de la ora 17:45, ascultăm noua melodie și discutăm cu cei doi despre procesul de creație.

De asemenea, vom afla ce mai nou se întâmplă în viața Dianei Grigor și vom audia noua piesă a interpretei Nătălița Munteanu, „Adio”.

Urmăriți emisiunea „Cine vine la noi?” marți, 9 mai, de la ora 17:45, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam