Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
08 August 2018 | 13:50
Despre Festivalul Tineretului, la „Cine vine la noi?”
Unul dintre cele mai mari evenimente din ţară este Festivalul Tineretului, organizat pentru şi de către tineri. La festival participă reprezentanţi din mai multe regiuni ale ţării, tineri din diferite categorii sociale, inclusiv şi cei cu oportunităţi reduse. Despre ediţia dina cest an a festivalului discutăm astăzi, la „Cine vine la noi?” cu Valeriu Drăgălin, preşedintele Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova şi Roman Banari, vicepreşedintele consiliului.
În aceeași emisiune o avem invitată pe Valeria Marcu, o tânără interpretă care deține în palmares multe trofee de la diferite festivaluri și concursuri muzicale. Tânăra interpretează doar coveruri la piese celebre, însă deja se pregătește să-și imprime și melodii proprii.

Spre final vine interpreta Diana Grigor cu o piesă mai nouă - „E cineva”.  Despre acel cineva, dar și despre alte noutăți din viața artistei, aflăm chiar de la ea, în emisiune.

Urmăriți emisiunea „Cine vine la noi?” miercuri, 8 august, de la ora 18:05 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam