Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
14 Martie 2017 | 10:35
Detalii despre noul clip al Valeriei Stoica, la „Cine vine la noi?”
Fata care a făcut furori cu chitara sa la show-ul „Moldova are Talent” şi-a lansat un clip. „Distanţe” este a doua piesă din albumul său de debut, iar clipul filmat pentru aceasta a plăcut internauţilor, care au avut doar cuvinte de laudă. Distanţe” este o piesă în limba română, o piesă de suflet despre acceptarea unor sentimente şi depăşirea acestora. Sentimentele au fost redate în armonioasa combinaţie a iernii din februarie şi apusului care vesteşte cu speranţă venirea primăverii. Mai multe despre clipul piesei aflăm de la Valeria Stoica, astăzi, la „Cine vine la noi?”.
Pe 13 martie marcăm Ziua Mondială a Somnului. În acest context discutăm despre somnolența la volan, ce cauzează multe accidente rutiere, cu Adrian Lupușor, de la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie. Somnolența la volan reprezintă o combinație periculoasă, efectele oboselii fiind comparate foarte des cu cele ale conducerii sub influența alcoolului.

Gabriel Nebunu, tânărul interpret de muzică populară, care a participat la „Românii au Talent”, s-a întors, recent, de la Bacău, cu trofeul festivalului „Provocarea Talentelor”, secțiunea muzică populară. De asemenea, și-a lansat și prima piesă proprie. Despre acestea, dar și alte evenimente din viața sa, ne va povesti Gabriel, în studiou.

Tatiana Jacot, solistă în cadrul orchestrei „Lăutarii”, vine să ne prezinte noua ei piesă, „La căsuța de la Prut”, creată în colaborare cu Corneliu Botgros și textiera Mariana Honceru.

Urmăriți emisiunea „Cine vine la noi?” marți, 14 martie, de la ora 18:05, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam