Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
11 Aprilie 2017 | 22:09
„Din inimă pentru Romina” o poveste dureroasă prezentată în platoul „Cine vine la noi”?
La doar 28 de ani este soţie, mamă şi se considera o femeie împlinită şi fericită. Până în 2015, când visele ei au fost năruite de un diagnostic crunt – Limfon Hodgkin! Un control de rutină a perturbat întreaga linişte din sufletul şi căminul ei. Oamenii cu inimă mare au decis să o susţină, iar în consecinţă, pe 29 aprilie, 16 artişti vor susţine un concert de caritate, bugetul căruia va fi direcţionat integral pentru tratamentul Rominei Prodan. Despre evenimentul „Din inimă pentru Romina” ne spune mai multe organizatoarea cauzei Ludmila Mantuc, miercuri 12 aprilie, în platoul „Cine vine la noi”?
În aceeaşi ediţie, interpreta de muzică populară Marcela Vuicu vine cu o premieră. Melodia a fost scrisă de Silvia Zagoreanu şi aranjamentul de Mihai Amihalachioae.

Președintele Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău, Petru Grecu ne prezintă în detalii agenda Festivalului Municipal de Teatru „OSTENDE”.
Iar prim vicepreşedintele Asociaţiei Surzilor din Republica Moldova, Natalia Babici şi managerul Asociaţiei, Eugen Munteanu, ne spun mai multe despre Dicţionarul Limbajului Mimico-Gestual lansat recent la Chişinău. Acesta cuprinde peste 2000 de semne şi este o lucrare inedită pentru segmentul social vizat.

Încheiem ediţia la un dialog cu interpreta Kătălina Rusu. Vorbim despre caritate şi generozitatea moldovenilor în ajun de sărbători.

Nu pierdeţi de luni, până vineri, ora 18:05, doza zilnică de divertisment marca „Cine vine la noi?” în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii AICI.
 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam