Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
07 Noiembrie 2018 | 15:53
Efectele miraculoase ale produselor naturiste, detalii astăzi la „Cine vine la noi?”
În ultima perioadă tot mai mult vorbim despre necesitatea de a utiliza produse BIO. Acum ai posibilitatea să înlocuieşti produsele cosmetice găsite în comerţ cu săpun artizanal, care va conferi pielii tale o îngrijire naturală. Zina Marian vine astăzi, 7 noiembrie, în studio emisiunii „Cine vine la noi?” şi ne va povesti despre efectele miraculoase ale produselor naturiste. De la ea vom afla cum pot fi preparate în condiţii de casă săpunul şi sarea de baie.
Emisiunea continuă cu doi invitați speciali, DI Han Hojin, Consulul onorific al Coreei în Chișinău și soția lui, Cim Bon Cin, profesoară de limbă coreeană. Vom discuta despre zilele culturii coreene, care este povestea venirii lor în Moldova și ne vor delecta cu un dans al evantaielor.

Radmila Popovici Paraschiv a dus poezia de acasă, moldovenilor stabiliți în Italia care sunt dornici de tot ce înseamnă Moldova. Cum a avut loc seara de lectură, cât de receptivă a fost lumea și dacă această vacanță a fost planificată sau nu aflăm în această seară chiar de la ea.

Spre final, Silvia Goncear și Raisa Brinaz ne invită să petrecem împreună „O seară de Dor” pe 15 noiembrie la Filarmonica Națională. O seară cu dor de folclor, de romanțe și muzică deosebită!

Emisiunea „Cine vine la noi?” poate fi urmărită miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18:05 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.

Postat de: Popa Irina
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam