Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
09 Februarie 2018 | 12:14
Emisiunea „Educaţie pentru Carieră” revine într-un nou format
Începând cu vineri, 9 februarie, la Moldova 1 revine emisiunea „Educaţie pentru Carieră”, într-un nou format. Ciclul de emisiuni este realizat în parteneriat cu Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi asistenţă în Afaceri (CEDA) şi Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare. De această dată, accentul va fi pus pe promovarea profesiilor, a carierei de succes, a egalităţii de gen.
Ediția de astăzi prezintă două istorii de succes. Prima este cea a antreprenorului Marin Rodideal din raionul Strășeni, care după mulți ani de muncă în străinătate a revenit acasă și și-a făcut o afacere, după ce a primit un grant de la organizația CEDA.

A doua istorie este cea a Veronicăi Crețu, conaționala noastră, care a investit mereu în dezvoltarea personală și a ajuns să învețe ambasadori. Și-a clădit o carieră strălucită și e convinsă că destinul și-l făurește fiecare, prin multă muncă și dorința de a învăța permanent.

Urmăriți emisiunea „Educație pentru Carieră” vineri, 9 februarie, de la ora 21:20 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam