Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
17 Mai 2017 | 18:00
Eurovision 2017: Moldova 1 - lider absolut de audienţă
Postul public de televiziune, Moldova 1, a fost sâmbătă, 13 mai, lider absolut de audienţă. În intervalul 22:00 – 01:00, timp în care s-a desfăşurat finala internaţională Eurovision Song Contest 2017, Moldova 1 a fost cel mai urmărit post TV de pe piaţă, la nivel naţional.
Concertul  din 13 mai a adunat în fața ecranelor aproximativ 160 mii de oameni, însemnând o medie de 5,16 puncte medii de rating și aproximativ 25 la sută share (SHR%).

Cele aproximativ 5 puncte puncte de rating mediu au poziționat Moldova 1 pe locul I în clasamentul tuturor programelor din televiziunea autohtonă.

Republica Moldova a obținut în acest an cel mai bun rezultat la Eurovision Song Contest. Reprezentanţii Republicii Moldova, trupa SunStroke Project, cu piesa „Hey Mamma!”, s-au clasat pe locul trei, obţinând 374 de puncte.

PNA Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) este pentru al 13-lea an consecutiv organizatorul național al concursului Eurovision Song Contest.

ESC este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere, timp de 62 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Toate informațiile despre selecția națională Eurovision 2017 pot fi aflate AICI.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam