Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
10 Aprilie 2017 | 15:47
Forul economic „Zilele Afacerilor Poloneze”, exclusiv în emisiunea „Dincolo de cifre”
Republica Moldova este un partener economic atractiv pentru Polonia. Acest fapt este demonstrat de organizarea primului for economic cu genericul „Zilele Afacerilor Poloneze” în Republica Moldova. Evenimentul organizat la Chişinău a întrunit oameni de afaceri polonezi, care îşi desfăşoară activitatea în diverse ramuri ale economiei şi sunt interesaţi să iniţieze parteneriate cu companiile autohtone. Mai multe la acest subiect urmăriţi luni, în cadrul emisiunii „Dincolo de cifre”.
Piața imobiliară din țara noastră, în special din capitală, s-a extins simțitor în ultima vreme. Cu regret, nu toți proprietarii se pot bucura de locuințele în care au investit banii munciți din greu. În unele cazuri oamenii suferă din cauza neplătitorilor de servicii comunale, iar în altele companiile de construcții nu-și onorează până la sfârșit obligațiunile, motiv din care blocurile nu sunt date în exploatare. Un reportaj pe acest subiect urmăriți astăzi, de la ora 21:20.
  
Săptămâna trecută la Chișinău s-a desfășurat un Târg de Cariere. Peste 2000 de locuri în peste 40 de firme și instituții naționale și internaționale așteptau să fie descoperite de către cei aflați în căutarea unui serviciu. Care au fost ofertele angajatorilor, dar și cerințele angajaților, aflați în cadrul emisiunii „Dincolo de cifre”.
 
Ne puteți urmări luni, 10 aprilie, de la ora 21:20, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam