Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
15 Mai 2017 | 12:59
Interpreta Lidia Bejenaru este invitată la „Cine vine la noi?”
Interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru este oaspetele special al ediţiei de luni, 15 mai, a emisiunii „Cine vine la noi?”. Vom discuta cu soţia maestrului Nicolae Botgros despre copilărie, familie, viaţă, realizările din prezent şi planurile de viitor, începând cu ora 17:45.
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale este sărbătorită anual pe 26 aprilie. În 2017, tema aleasă pentru manifestațiile dedicate zilei este „Inovarea - Îmbunătățirea vieții”. Despre sărbătorirea acestei zile în Republica Moldova vom discuta cu directorul general AGEPI, Octavian Apostol.

Stela Jemna nu stă niciodată fără activitate, ba chiar mai mult: lucrează în diferite domenii concomitent. A fost consultant superior în Cabinetul prim-ministrului, coordonatoare a unui program pentru femei, producătoare și prezentatoare la Moldova 1 a unei emisiuni pentru copii și părinți și multe altele. După 10 de ani de muncă a decis să-și continue studiile, așa că a plecat în SUA, unde a plecat cu programul Fullbright. A revenit cu impresii și ni le va împărtăși diseară, în platoul emisiunii.

De asemenea, vom afla mai multe despre Festivalul Tânărului Meștesugar de la președintele Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău, Petru Grecu.

Începeți săptămâna cu doza de divertisment. Puteți urmări emisiunea „Cine vine la noi?” astăzi, de la ora 17:45, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam