Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
20 Aprilie 2017 | 12:45
Interpretul Ady îşi lansează un nou videoclip la „Cine vine la noi?”
Sărbătorile pascale aduc lumină şi inspiraţie în casele oamenilor, dar şi ale artiştilor. Interpretul Ady şi-a lansat, de curând, un videoclip la piesa „De Paşti”, prin care vrea să evidenţieze frumuseţea acestor sărbători. Puteţi viziona videoclipul, în premieră, astăzi, la emisiunea „Cine vine la noi?”, de la televiziunea publică.
Fosta prezentatoare de la „Cine vine la noi?” a început un proiect audio inedit. Djulieta Gînu vine în platou să ne povestească ce presupune proiectul „Învață din mers” și cum îi reușește să se descurce într-un domeniu nou pentru ea.

Lenuța Gheorghiță se visa artistă de mic copil. Cum a îndrăgit cântecul popular și cine au fost persoanele care i-au implantat această dragoste aflăm diseară, de la 18:05. De asemenea, Lenuța Gheorghiță ne va cânta două melodii noi, în colaborare cu orchestra „Lăutarii”. Una dintre ele este o premieră absolută, așa că fiți cu ochii pe micile ecrane, pentru a audia melodia „Stejărel de lângă drum”.

Urmăriți emisiunea „Cine vine la noi?” joi, 20 aprilie, de la ora 18:05, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam