Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
12 Iunie 2018 | 12:20
Interpretul Aurel Chirtoacă lansează o piesă nouă, la „Cine vine la noi?”
Ritmuri estivale, strune de chitară şi muzică din inimă – acestea sunt ingredientele necesare pentru o piesă de vară, după reţeta interpretului Aurel Chirtoacă. Artistul vine astăzi, la Moldova 1, să ne prezinte noua lui melodie, „Musica de Corazon”, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”. Cu cine a lucrat asupra piesei, cum a fost procesul de creaţie şi alte detalii, aflaţi de la ora 18:05.
Prima formare universitară francofonă cu prezență sporită în întreprindere în Republica Moldova a fost lansată. În curând, studenții și profesorii de la Universitatea Tehnică a Moldovei se vor putea bucura din plin de acest proiect, care nu înseamnă decât progres și ascensiune. În ce domeniu anume și ce înseamnă acest proiect pentru țară, ne spun Roxana Țurcanu-Tolomey, responsabilă a Reprezentanței din Chișinău a Agenției universitare a Francofoniei și Dinu Țurcanu, prorector Informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare a Universității Tehnice din Moldova.

Campania Aleg Cariera IT are scopul de a dezvolta sectorul tehnologiilor informaționale de comunicare în Republica Moldova și este misiunea celor de la ATIC (Asociația companiilor de informație, comunicare și tehnologii din Moldova). Mai multe despre proiect ne spune Cătălina Țurcanu, manager de proiecte ATIC.

Spre final ne întâlnim cu artistul Ivan Aculov, cu care vom discuta despre compatibilitate între autorii de melodii și interpreți.

Urmăriți emisiunea „Cine vine la noi?” astăzi, de la ora 18:05 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam