Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
12 Mai 2017 | 14:55
Iurie Gologan şi Daniela Burlaca – despre viaţa de familie, exclusiv la „Fii Tânăr”
Ziua Internaţională a Familiei, marcată anual pe 15 mai, devine o frumoasă tradiţie şi în Republica Moldova. Despre familie discutăm vineri, 12 mai, cu un cuplu frumos care împreună cresc o fetiţă minunată. Formează un cuplu de pe băncile studenţiei. S-au cunoscut la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, iar de atunci creează împreună un cămin model. Colegul nostru Iurie Gologan, alături de soţia sa Daniela Burlacu sunt ne împărtăşesc mici secrete din viaţa lor de familie, exclusiv în emisiunea „Fii Tânăr”.
În aceeaşi ediţie, mergem la sală! Cunoaştem tinerii cu titlu de campioni la Bodybuilding şi Fitness, Serghei Abaşchin şi Anatolii Jalbă.

Iar spre final, o cunoaştem pe Marina Danici, studentă la medicină care ne provoacă să adoptăm un mod sănătos de viaţă pe care îl promovează cu pasiune în diferite proiecte.

Nu pierdeţi în fiecare zi de vineri, ora 22:45, tineri talentaţi, proiecte inedite şi evenimente pe care nu trebuie să le ratezi, în emisiunea „Fii Tânăr”, numai la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii „Fii Tânăr” AICI!
 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam