Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
10 Aprilie 2017 | 23:00
LIDIA SCARLAT despre agenda muzicală, la „Cine vine la noi”?
Lidia Scarlat a reuşit mereu să iasă din tipare prin ceea ce face! Solista trupei „Cuibul”, are o agendă foarte aglomerată. După concertul de 25 de ani a trupei „Cuibul”, a urmat alt concert la Bucureşti şi urmează pe agendă Bruxelles, Paris şi Londra! Aflăm mai multe detalii marţi, 10 aprilie, în platoul emisiunii „Cine vine la noi”?
În aceeaşi ediţie, îl ascultăm pe Constantic Celac, tânărul pasionat de naiul american şi sejurul lui recent în China, unde a văzut cele mai atractive destinaţii, a gustat din bucătăria locală şi a filmat un videoclip pentru melodia „The Gail” în parcul Jinli.

Continuăm să descoperim tinere talente şi discutăm cu tânăra care a fost chelneriţă, iar acum este Miss Humanity Universe! Viorela Dimici este jurista pasionată de modeling, câştigătoarea a mai multor concursuri de frumuseţe şi eroina videoclipului „Lady Crush” semnată de băieţii de la Akord.

Nu uităm nici de caritate. Viorel Burlacu susţine copii bolnavi de leucemie prin concertul „Ajută viaţa să învingă” găzduit marţi de Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”. Acesta vine dintr-o familie cu mulţi copii, care a păstrat cu sfinţenie tradiţiile de Paşti. Ne povesteşte amintirile despre Paştele din copilărie şi ne cheamă la concert.

Nu pierdeţi de luni, până vineri, ora 18:05, doza zilnică de divertisment marca „Cine vine la noi?”, în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii AICI. 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam