Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
17 Mai 2017 | 12:14
Majorarea tarifelor la apă este subiectul emisiunii „Moldova în direct”
Întreprinderea „Apă-Canal Chişinău” a solicitat majorarea tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare şi epurare a apelor uzate. Furnizorul de apă din capitală solicită majorarea tarifelor pentru apă potabilă cu doi lei şi 56 de bani. Această temă va fi abordată astăzi, în cadrul emisiunii „Moldova în direct”, de la ora 19:55.
Întreprinderea „Apă-Canal Chișinău” îşi justifică solicitarea prin necesitatea modernizării reţelelor de apeduct şi canalizare, dar şi acoperirea cheltuielilor planificate. Directorul furnizorului susţine că majorarea costului la apă este prevăzută şi în acordurile de împrumut, pe care întreprinderea le are semnate cu BERD şi BEI, în valoare de 62 de milioane de euro, pentru renovarea infrastructurii şi modernizarea staţiei de epurare.

Moderatorul Sergiu Culeac va dezbate această temă cu invitații săi: directorul „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța; expertul „IDIS Viitorul”, Victor Parlicov și Sergiu Gaibu, de la Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”. 

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Moldova în direct” miercuri, 17 mai, de la ora 19:55, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam