Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
09 Aprilie 2017 | 21:06
MARK STAM lansează „A murit iubirea”, în platoul „Cine vine la noi”?
Recent pe piaţa autohtonă a apărut un nume nou. Showbiz-ul muzical a făcut loc pentru un tânăr care pare a fi un talent promiţător. Face muzică din adolescenţă, dar abia acum un an a decis să facă din această pasiune o carieră de succes. S-a întâmplat după participarea la un concurs televizat unde a fost observat de Spoială Brothers. "Sunt încă mic pe piaţa muzicală autohtonă, dar am vise mari", susţine tânărul talent. Mark Stam cu melodia „A murit iubirea” vine luni, 10 aprilie în platoul „Cine vine la noi”?
„Free Tour Chișinău” este un proiect social, lansat de către Centrul Național al Tineretului iYoung. Proiectul a apărut cu un an în urmă, din necesitatea promovării turismului receptor din Republica Moldova. Actualmente, proiectul ia amploare, de aceea urmează să parcurgă un proces de rebranding, ceea ce va asigura un nivel înalt al calității tururilor gratuite pe care le organizează, în raport cu cantitatea în creștere a vizitatorilor străini. Despre „Free Tour Chișinău” discutăm în studiou cu ghidul Elena Tighineanu.
 
Nu putem încheia ediţia fără muzică! Angelina Korjan ne aduce o melodie de suflet „Lângă o salcie înaltă”. A auzit-o când era mică într-o biserică şi de atunci a rămas în mintea ei, iar acum avem ocazia să ne bucurăm de harul ei.

Tânăra interpretă Maria Codreanu vine să ne interpreteze piesa „Lacrima iubirii”. Cu această melodie a cucerit Premiul Mare, în cadrul concursului „Ars Adolescentina”; Premiul I la „Steaua Chișinăului – SteauaMoldovei” și premiul I la Festivalul-concurs Național de muzică ușoară și populară „Și tu poți fi o stea”. Despre succesele ei discutăm în studiou chiar cu Maria Codreanu și compozitorul Vlad Mircos.  

Urmăriți-ne luni, ora 18:05, în prima ediţie din această săptămână a emisiunii „Cine vine la noi?”, numai la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii AICI.
 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam