Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
12 Mai 2017 | 22:17
Mihaela Tatu vine la „Bună Dimineaţa de Weekend”!
Sâmbătă, 13 mai, începem emisiunea „Bună Dimineaţa de Weekend”, cu o invitată specială – Mihaela Tatu, celebra prezentatoare de televiziune din România, în prezent un cunoscut trainer pe tehnica şi arta livrării discursului, care vine la Chişinău pentru a ţine un eveniment frumos dedicat părinţilor! Distinsa doamnă vine însoţită de Corina Muntean, profesoară şi directoarea unei şcoli de limbi străine.
Pentru că ne stă bine cu o carte în mână, am invitat-o pe Mariana Harjevschi, director al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, să aflăm ce cărți mai citesc moldovenii. De asemenea, vom afla care sunt proiectele pe care domnia sa le are în vedere pentru instituţia pe care o conduce, dar şi întâmplări importante de-a lungul carierei sale.

Imaginaţi-vă peste 10.000 de oameni din toată lumea, de toate vârstele, care vin de la mii de kilometri distanţă în Londra, ca să participe la seminarul susținut de Tony Robbins, unul dintre cei mai bine vândut autor, speaker și trainer motivațional, considerat expertul numărul unu în lume în domeniul dezvoltării personale. Cu toții au o dorinţă profundă, aceea de a face schimbări în viaţa lor! Printre aceștea s-a numărat și Ilie Dercaci, bussines trainer din Moldova, pasionat de dezvoltare personală, care a participat în acest an la întâlnirea cu Tony Robbins și ne povestește cum a trăit această experiență!

Și tot mâine îi urăm La mulți ani compozitorului și interpretului Anatolie Lupu și aflăm ce dorință și-a pus de ziua sa, dar și cine stă la masa sa în zi de sărbătoare!

Vine să ne cânte și să ne vorbească despre planuri pe termen scurt Laurentiu Popescu, dar și Sergiu Turcan! Îi vom asculta și vom trăi emoția!
Doina este pregătită - o emisiune în care informăm cu zâmbetul pe buze și cu multă bună-dispoziție!

Nu pierdeţi, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, ora 08:00, „Bună Dimineaţa de Weekend” cu Doina Stimpovschi, în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD
 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam