Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
12 Octombrie 2017 | 13:00
Moldova între Est şi Vest, în discuţie la „Moldova în direct”
Integrarea în Uniunea Europeană, unirea cu România sau Uniunea Euroasiatică? Care sunt avantajele intrării în una din cele două structuri economice si care sunt perspectivele reale ale unirii cu România? Răspunsul la aceste întrebări îl puteţi afla astăzi, din emisiunea „Moldova în direct”, de la postul public de televiziune.
Aflată la confluența intereselor marilor puteri, Republica Moldova adesea trebuie să răspundă unor mari provocări. Pe de o parte – majoritatea cetățenilor își doresc să se integreze în marea familie europeană, pe de altă parte -  procesul integraționist al țării se desfășoară lent, fiind periclitat de reminiscențele perioadei sovietice, existența unui conflict în raioanele de est ale țării, dar și de nivelul scăzut de dezvoltare economică. 
 
Va reuși oare Moldova să dea dovadă de perspicacitate, avansând pe calea integrării europene și dezvoltând un parteneriat durabil cu Federația Rusă și cu alte țări membre ale Comunității Statelor Independente? Cum sunt resimțite deciziile Guvernului, Parlamentului și Președinției în țară dar și în regiune?
 
Tema va fi dezbătută în studio cu partidele extraparlamentare: președintele PNL, Vitalia Pavlicenco; președintele Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu; secretarul PSD, Sergiu Coropceanu și președintele UCM, Mihai Petrache.

Puteți urmări emisiunea „Moldova în direct” astăzi, de la ora 19:55 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.

Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam