Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
11 Octombrie 2017 | 14:45
Moldovenii care au muncit în Franţa vor beneficia de ajutor material. Detalii în „Dincolo de cifre”
Cetăţenii moldoveni care au locuit şi au muncit în Franţa vor primi suport de reintegrare la întoarcerea în ţară. Aceştia vor beneficia de ajutoare materiale şi financiare pentru dezvoltarea unei afaceri sau pentru a se încadra în câmpul muncii. Acest subiect va fi discutat astăzi, în cadrul emisiunii „Dincolo de cifre” cu viceministra Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Anastasia Oceretnîi.
Circa 1000 de reprezentanți din  20 de țări au participat săptămâna trecută la cel mai mai mare eveniment economic al anului - Moldova Business Week. În cadrul săptămânii de business antreprenorii au avut posibilitatea să facă un schimb de experienţă, dar şi să pună bazele unor afaceri noi pe teritoriul Republicii Moldova. Urmăriți un reportaj amplu de la eveniment, în emisiunea „Dincolo de cifre”.

Nouă organizații nonguvernamentale care implementează proiecte investiționale în domeniul îmbătrânirii active la nivel național, dar și regional, au participat la un concurs de granturi mici. Care e valoarea grantului și care sunt inițiativele care vor prinde viață datorită sumei totale de 100 de mii de lei acordată din bugetul de stat, aflați diseară.

Urmăriți emisiunea „Dincolo de cifre cu Lucia Ciobanu în fiecare zi de miercuri, de la ora 21:20  în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam