Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
15 Iulie 2017 | 12:56
Nadejda Vidraşu pictează lucrări unicale în lume cu croşeta, exclusiv la "Rapsodia Satului"
Pictează lucrări unicale în lume cu croşeta. Deşi a trecut de 70 de ani, Nadejda Vidraşcu, continuă să muncească cu pasiune. Deţine o comoară adevărată ce cuprinde 178 de articole croşetate şi nu se opreşte aici. Visul dumneaei este să ajungă la 200 şi s-ar simţi apreciată pe deplin dacă s-ar găsi cineva să-i cumpere întreaga colecţie şi să deschidă un muzeu al croşetei. Cum a început această pasiune şi ce-o inspiră să creeze aflăm la duminică, 16 iulie, în rubrica Casa Mare, a emisiunii "Rapsodia Satului".
În aceeașie diție, continuăm cu podgoriile familiei Aghenie, din Sadova, Călărași și vom vedea  cum aceștia au reușit să pună bazele turismului rural. La Agrobusiness vom vedea cât de avantajoasă este folia de mulcire pe plantațiile de legume și cum fac față secetei familia Gumeniuc din Rujnita, Ocnița.

La Rubrica Gospodarul vedem cum a încheiat sezonul vișinelor Nina Dobrovoliscaia de la Flutura, Telenești și cât de complicat este pentru o femeie să reziste în agricultura.

NU pierdeți duminică, ora 14:00, totul despre sufletul satului, în vidoe-agazinul agricol "Rapsodia Satului", numai la Moldova 1 și online pe TRM.MD!

VEDEȚI arhiva emisiunii AICI!
 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam