Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
13 Mai 2017 | 21:23
Nata Albot povesteşte despre premiul pentru cartea sa de bucate la „Bună dimineaţa de weekend”
Cartea de bucate a jurnalistei Nata Albot, „Moldova din bucătăria mamei mele” a fost desemnată cea mai bună carte gastronomică din Europa de Est. Despre munca din spatele succesului cărţii, despre prima paradă a gemenilor din ţară, colaborarea ei cu televiziunea canadiană şi multe altele discutăm mâine, dis-de-dimineaţă, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa de weekend”.
Doctorul în științe medicale și expertul în medicină estetică Boris Nedelciuc vine în studiou să ne vorbească despre pericolul expunerii excesive la soare; cât și cum stăm la soare, cum ne protejăm pielea. Medicul urolog și androlog, Adrian Sadovnic ne va spune aspecte importante despre sănătatea bărbaților – când și ce investigații trebuie să fie făcute.

 Ana-Maria Vlasă, PR Manager „Chișinău Mini Maker Faire” și Victor Bujoreanu, coordonator general al evenimentului, vin să ne vorbească despre primul festival tehnologic organizat în Republica Moldova.

De asemenea, mâine ne vedem  cu interpreții Viorel Mahu și Steluța Botez.

Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Bună dimineața de weekend” în direct, de la ora 8:00, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam