Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
12 Martie 2017 | 11:20
Nina Slutu-Soroceanu la 65 de file-n calendarul vieţii, exclusiv la „Cultura Azi”
Şi-a dedicat întreaga viaţă postului public Radio Moldova. După o carieră frumoasă în jurnalismul de radio a început să scrie. A adunat în CV-ul ei numeroase titluri pentru copii. A reuşit să lase în pagini de cărţi diverse genuri, de la proză, la poezie. La cea de-a 65-a aniversare, bibliotecarii au adunat o bibliografie a scriitoarei Nina Slutu-Soroceanu, despre care vă invităm să aflaţi duminică, 12 martie, într-un subiect exclusiv la „Cultura Azi”.
Cuvintele ei aşezate cu dragoste în pagini de carte pentru copii au fost elogiate la Cenaclul Ideal organizat cu ocazia celei de-a 65-a aniversări de Biblioteca Naţională. Vedeţi câte poate face un om talentat şi cum să trăieşti frumos la cea de-a 65-a filă din calendarul vieţii, duminică la „Cultura Azi”.

În aceeaşi ediţie, vedem un reportaj de la expoziţia personală a artistului plastic Anatol Danilişin găzduită de Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, organizată de Institutul Cultural Român.

La final discutăm despre „O carte în viaţă” cu Renata Verejanu, eveniment organizat la Centrul Academic „Mihai Eminescu”.

Nu pierdeţi, în fiecare zi de duminică, ora 07:15, emisiunea „Cultura Azi”, numai la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii AICI.
 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam