Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
16 Martie 2017 | 12:46
Olia Tira ne dezvăluie o nouă pasiune, în emisiunea „Cine vine la noi”?
Pe lângă pasiunea din care a făcut carieră – muzica, interpreta Olia Tira se îndeletniceşte cu o nouă pasiune – make-up. Spune că nu e doar un hobby, dar chiar are şi talent. Aflăm şi vedem detalii joi, 16 martie, în platoul emisiunii „Cine vine la noi”?
În aceeaşi ediţie, discutăm cu regizorul Ianoş Petraşcu care ne invită pe 21 martie la Treatrul Made. Maestrul ne prezintă piesa „Şah şi Mat” - un spectacol inedit în care subiectul este Lupta pentru Putere, fiind bazat în exclusivitate pe expresie corporală - mișcare, dans, pantomimă și elemente acrobatice.

Victoria Ana s-a gândit alături de alte câteva femei din Chişinău că lectura cărţilor nu e suficientă dacă subiectul din paginile acestora nu e dezbătut pe îndelete. Aşa s-a născut Clubul Cititoarelor Moderne despre care ne spune mai multe la „Cine vine la noi”?

La final discutăm cu interpreta Ioana Căpraru, care vine în platoul emisiunii însoţită de soţul ei Vladimir Serbuşcă, violonistul şi dirijorul Orchestrei de Muzică Populară „Plai Moldovenesc” a Ministerului Afacerilor Interne. Discutăm despre agenda muzicală a interpretei, dar aflăm şi detalii din gospodăria familiei unde capul casei deja a curăţit via şi a scos vinul de pe drojdie ca la vară să fie mai gustos.

Nu pierdeţi de luni, până vineri de la 18:05, doza zilnică de divertisment, în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD

VEDEŢI arhiva emisiunii „Cine vine la noi”? AICI. 
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam