Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
19 Iunie 2017 | 17:34
Politica de mediu în Europa după retragerea SUA din Acordul de la Paris, în detalii la „Focus Europa”
Marea Britanie, Franţa, Germania, Grecia, Spania, Rusia, Suedia… Tu câte ţări ale lumii ai văzut? În fiecare zi de luni, echipa Moldova 1 şi DW te invită la o călătorie fascinantă în jurul lumii, de la 21:20, cu eroii şi autorii emisiunii „Focus Europa”!
În această ediţie, ghidul nostru Olesea Rusu ne prezintă atmosfera politică din Europa. În contextul alegerilor din Franţa, brexit-ului pus în aplicare în Marea Britanie, în faţa alegerilor unui noi cancelar în Germania şi în urma deciziei lui Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris, cine va prelua rolul de lider pentru politica de mediu în Europa?
 
În aceeaşi ediţie, vedem Suedia şi aflăm povestea unei poliţiste care a renunţat la cariera visului ei din cauza Guvernului. Păşim pe tărâmul elen şi vedem povestea a doi frăţiori care fac zilnic 30 de minute până la şcoala, care este de fapt casa profesoarei lor, iar ei doi sunt unicii ei elevi.
 
Vedem atmosfera după protestele în masă din Rusia şi soarta unor cetăţeni ruşi arestaţi şi acuzaţi pe nedrept fără să fi fost implicaţi în acţiunile anti-guvernamentale.
 
Descoperiţi lumea, cu frumuseţea şi problemele ei, prin obiectivul „Focus Europa”, în fiecare zi de luni, exclusiv la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD!
 
VEDEŢI arhiva emisiunii AICI!
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam