Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
16 Mai 2018 | 12:27
Prima apariţie televizată a trupei DoReDoS după Eurovision 2018, la „Cine vine la noi?”
Membrii trupei DoReDoS s-au întors de la Lisabona, acolo unde a avut loc Eurovision Song Contest 2018. Reprezentanţii ţării noastre în concurs au impresionat prin show-ul lor şi au reuşit să se claseze pe locul 10. Cu ce impresii au venit acasă cei trei interpreţi, aflaţi astăzi, la „Cine vine la noi?”. Vom discuta cu Sergiu Mîţă, Eugen Adrianov şi Marina Djundiet despre evoluţia din scenă, părerea despre câştigătoare şi alţi concurenţi, despre revenirea acasă şi multe alte detalii exclusive.
Tânăra interpretă Patrice vine cu o melodie și un videoclip în premieră. Piesa se numește „Va fi mai bine” și este semnată de interpretul și producătorul Eugen Natan Doibani.

În aceeași ediție luăm legătura telefonică de la Cannes cu criticul de artă Larisa Turea. Ce detalii exclusive are despre renumitul festival de film, aflați de la ora 18:05.

Spre sfârșit vine interpreta Nicoleta Sava, cu o premieră muzicală – o bătută cu foc, în studioul emisiunii. Cu cine a lucrat asupra melodiei și când îi va face un clip, ne spune interpreta.

Emisiunea „Cine vine la noi?” poate fi urmărită astăzi, de la ora 18:055 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam