Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
17 Iulie 2017 | 14:52
Realizările AOAMP, enumerate la „Dincolo de cifre”
Asociaţia Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni (AOAMP) a fost lansată în toamna anului 2016. În acest răstimp asociaţia a reuşit să încheie mai multe acorduri de colaborare cu organizaţii din ţară, dar şi de peste hotare. Preşedintele AOAMP Alexei Repede vine astăzi în platoul emisiunii „Dincolo de cifre”, să ne spună mai multe la acest subiect.
Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre va oferi 30 de milioane de euro pentru dezvoltarea a trei întreprinderi din Moldova. Fondul total al Băncii pentru Republica Moldova este de 80 de milioane de dolari. Acestea, dar și alte proiecte au fost discutate în cadrul forumului „Moldova: Împreună pentru consolidarea creşterii economice”. Mai multe despre acest forum care a realizat conexiuni cu oameni de afaceri ce doresc să investească în Republica Moldova și în regiunea Mării Negre aflați diseară, de la ora 19:55.

De asemenea, echipa „Dincolo de cifre” v-a pregătit informații despre cum să alegeți un service auto care furnizează servicii calitative și la ce lucruri trebuie să atrageți atenție când alegeți o agenție de turism.

Urmăriți emisiunea „Dincolo de cifre” cu Lucia Ciobanu luni, 17 iulie, de la ora 19:55 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam