Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
07 Iunie 2018 | 12:21
Recomandările neurologilor pentru perioada examenelor, la „Cine vine la noi?”
Începutul lunii iunie este perioada examenelor, cu zile de emoţii intense atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi. Câte ore de somn sunt necesare în perioada studierii, cum trecem mai uşor peste emoţii şi ce să facem ca să evităm tulburările de somn, aflăm de la Adrian Lupuşor, medic neurolog, somnolog, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la televiziunea publică naţională.
Interpretul de muzică populară și profesorul Vasile Olaru vine să ne vorbească despre emoțiile pe care le are un dascăl atunci când se mândrește cu discipolii săi. Recent, câțiva învățăcei de-ai lui au participat la Concursul Internaţional de Canto Academic „Alexei Stârcea” și s-au întors cu premii însemnate. Despre această experiență și despre rolul de a ghida tinerii spre succes discutăm cu Vasile Olaru, de la ora 18:05.

Spre final, interpreții Roxana și Serj Kuzenkoff ne aduc o piesă în premieră. Cu cine au lucrat asupra piesei, cum au ales tema și alte detalii din timpul producției aflăm de la artiști.

Emisiunea „Cine vine la noi?” poate fi urmărită joi, 7 iunie, de la ora 18:05 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
De Ziua Portului Popular, Petru Vicol, directorul Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală şi Diana Toma, colecţionar de costume populare, sunt invitaţii emisiunii „Matinal de Week-end”, de la Radio Moldova.
Radio Moldova
Radio Moldova Tineret (RMT), în parteneriat cu Fundaţia Friedrich Ebert Moldova, organizează vineri, 22 iunie, ora 18:00, talk-show-ul public „Montat pentru mandat”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam