Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
07 Iunie 2018 | 12:21
Recomandările neurologilor pentru perioada examenelor, la „Cine vine la noi?”
Începutul lunii iunie este perioada examenelor, cu zile de emoţii intense atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi. Câte ore de somn sunt necesare în perioada studierii, cum trecem mai uşor peste emoţii şi ce să facem ca să evităm tulburările de somn, aflăm de la Adrian Lupuşor, medic neurolog, somnolog, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la televiziunea publică naţională.
Interpretul de muzică populară și profesorul Vasile Olaru vine să ne vorbească despre emoțiile pe care le are un dascăl atunci când se mândrește cu discipolii săi. Recent, câțiva învățăcei de-ai lui au participat la Concursul Internaţional de Canto Academic „Alexei Stârcea” și s-au întors cu premii însemnate. Despre această experiență și despre rolul de a ghida tinerii spre succes discutăm cu Vasile Olaru, de la ora 18:05.

Spre final, interpreții Roxana și Serj Kuzenkoff ne aduc o piesă în premieră. Cu cine au lucrat asupra piesei, cum au ales tema și alte detalii din timpul producției aflăm de la artiști.

Emisiunea „Cine vine la noi?” poate fi urmărită joi, 7 iunie, de la ora 18:05 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la „Cine vine la noi?” discutăm despre dezvoltarea personală cu Ilie Dercaci, business trainer. De ce este important să ne programăm timpul, cum gestionăm eficient activităţile şi cum putem deveni mai productivi în ceea ce facem, aflăm astăzi, de la ora 18:05, la Moldova 1.
Moldova 1
Ce impact are plecarea părinţilor la muncă peste hotare asupra copiilor? Se poate restabili relaţia copil-părinte după o perioadă mai lungă de despărţire? Cum poţi fi alături de copilul tău de la distanţă? La acestea, dar şi alte întrebări aflaţi răspunsul astăzi, din emisiunea „Cine vine la noi?”, de la psihologul Ştefania Madan.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam