Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
19 Iunie 2017 | 15:00
Reportaj exclusiv de la Moldova Automotive Days, la „Dincolo de cifre”
Pe 13 şi 14 iunie la Chişinău a avut loc forumul „Moldova Automotive Days”, un eveniment menit să atragă în ţara noastră mai mulţi investitori din industria auto. Circa 50 de companii din Germania, Japonia, Italia, SUA, Cehia şi peste 70 de companii locale au luat parte la această reuniune la nivel internaţional a marilor furnizori din industria constructoare de maşini. Un reportaj de la forum puteţi urmări astăzi, în exclusivitate, la emisiunea „Dincolo de cifre” cu Lucia Ciobanu, la Moldova 1.
Actualmente, cel mai mic salariu din sectorul bugetar este cu 23% mai mic decât minimul de existență și cu 75% mai mic decât salariul mediu pe economie. Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei a elaborat un nou concept de salarizare privind sectorul bugetar. La acest subiect vom discuta în studio cu Angela Munteanu, șefa direcției Politici salariale.

Pe 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de o reducere în proporție de 15 la sută. Toți deținătorii de bunuri imobiliare și terenuri agricole trebuie își onoreze obligația fiscală până la data de 15 octombrie. În cazul nerespectării ultimului termen de achitare a impozitului pentru fiecare zi de întârziere se aplică o penalitate. Cum se stabilește impozitul pe imobil, dar și alte detalii la acest subiect aflați din emisiune.

Urmăriți emisiunea „Dincolo de cifre” luni, 19 iunie, de la ora 17:15 în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam