Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
14 Aprilie 2017 | 14:36
SERGIU ENE – producătorul filmului „La o margine de ţară”, vine în platoul „Cine vine la noi”?
„La o margine de ţară” – un film despre ultimul om care a rămas în Moldova. Pelicula prezintă o dramă socială în care se descrie una dintre cele mai importante probleme ale Moldovei - migraţia. Filmul descrie povestea unui copil de clasa a 4-a, care îşi expune tema pentru acasă în prezenţa colegilor săi de clasă, la tema „Cum îmi văd eu ţara peste 20-30 de ani”. Cu detalii vine scenaristul, regizorul şi producătorul, Sergiu Ene vineri, 14 aprilie, în platoul „Cine vine la noi”?

În aceeaşi ediţie, audiem în premieră un colind pascal neobişnuit interpretat la mandolină. Ilie Chişca este profesor de mandolină şi cobză la liceul Iulia Haşdeu din capitală. Mai conduce ansamblul muzical „Haiducii” de la liceul „Hyperion” din Durleşti. Îl admirăm de la 18:05, în platoul „Cine vine la noi”?

Pe final discutăm cu interpretele Silvia Grigore şi Nătăliţa Muntean despre tradiţiile de Paşti moştenite şi obiceiurile pe care le cântă, le ţin în familiile lor.

NU pierdeţi ultima ediţie de divertisment din această săptămână, tradiţional de la 18:05, în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD!

VEDEŢI arhiva emisiunii „Cine vine la noi?” AICI.
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam