Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
16 Mai 2017 | 12:40
SUNSTROKE PROJECT, în exclusivitate, la „Cine vine la noi?”
Au creat istorie, poziţionând Republica Moldova pe locul 3 la Eurovision Song Contest 2017. SunStroke Project, cei care au devenit un fel de eroi naţionali peste noapte, vin marţi, 16 mai, în studioul emisiunii „Cine vine la noi?” să ne povestească despre experienţa uimitoare şi să împărtăşească emoţiile lor cu telespectatorii postului public de televiziune.
Directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, Ion Ștefăniță, vine în studiou să ne povestească despre prima femeie arhitect din Moldova, Rozalia Spirer, în contextul Zilei Internaționale a Muzeelor.

Medicul dermatolog-triholog Ecaterina Tcacenco va vorbi despre cauzele căderii părului și soluții de stopare a acestui proces.

Compozitorul și interpretul Eugen Natan Doibani vine să ne cânte și să ne povestească noutăți din viața lui, iar interpreta Mihaela Tabură aduce un clip nou la piesa „Tinerețea mea”, în colaborare cu orchestra „Lăutarii”. 

Fiți cu ochii pe Moldova 1. Aflații primii care au fost emoțiile trupei SunStroke Project marți, 16 mai, de la ora 17:45, la emisiunea „Cine vine la noi?” în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam