Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
12 Februarie 2018 | 14:40
Sute de femei sunt ucise anual în Turcia de către soţii lor. Detalii – în „Focus Europa”
Anual, sute de femei turce sunt ucise de soţi sau de alţi membri ai familiei, din cele mai stupide motive. Luni, la „Focus Europa” veţi putea urmări un reportaj despre drama în care trăieşte familia lui Birgül, o femeie de 35 de ani, care a fost ucisă de soţul ce a abuzat-o ani de zile.
Alt subiect din emisiune va aborda tema dopajului la sportivii olimpici, în contextul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Pyongchang, Coreea de Sud. Veți cunoaște soarta lui Xue Yinxian, o doctoriță care a fugit din China în Germania, pentru că nu mai putea suporta regimul comunist, ce o presa din cauză că ea s-a opus dopajului. Cum arată viața ei în exil, vedeți de la ora 20:25.

Se pare că mai bine de cincizeci la sută dintre ruşi cred în puteri supranaturale, cum ar fi magia neagră și minunile religioase. Magicienii, astrologii și prezicătorii viitorului au pătruns în imensul vid  spiritual care s-a format după destrămarea Uniunii Sovietice, astfel că se spune că în prezent Rusia are mai puțini medici decât vindecători prin credință. Un reportaj despre acest subiect au pregătit cei de la Deutsche Welle.

Urmăriți emisiunea „Focus Europa” astăzi, de la ora 20:25 în direct, la Moldova 1 sau online, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam