Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
24 Februarie 2018 | 10:20
Urmăreşte, ÎN DIRECT, la Moldova 1, finala naţională Eurovision 2018
Sâmbătă, 24 februarie, Moldova 1 va transmite, în direct, finala naţională a celui mai important concurs muzical al anului, Eurovision 2018. Show-ul LIVE va fi transmis, în direct, începând cu ora 19:40.
16 interpreți vor concura pentru a reprezenta Republica Moldova la Lisabona, Portugalia.  Amintim că interpreţi din 42 de ţări vor participa în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfăşura în Lisabona, Portugalia. 

ESC este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere, timp de peste 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Toate informațiile despre selecția națională Eurovision 2018 pot fi aflate AICI.
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Deşi lumea o cunoaşte ca „fata cu cobza”, artista Stela Botez demult şi-a lărgit diapazonul activităţilor, astfel că acum este şi prezentatoare a unui matinal la un post de televiziune de la noi. Cum este pentru ea această experienţă aflăm astăzi, din emisiunea „Cine vine la noi?”, la Moldova 1.
Moldova 1
După ce a refuzat repetat să-i numească pe Nicolae Ciubuc şi Silvia Radu în funcţiile de miniştri, preşedintele Igor Dodon a fost suspendat, temporar, din funcţie, de către magistraţii Curţii Constituţionale. Tema va fi discutată în această seară, la talk-show-ul „Moldova în Direct”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam