Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
24 Februarie 2018 | 10:20
Urmăreşte, ÎN DIRECT, la Moldova 1, finala naţională Eurovision 2018
Sâmbătă, 24 februarie, Moldova 1 va transmite, în direct, finala naţională a celui mai important concurs muzical al anului, Eurovision 2018. Show-ul LIVE va fi transmis, în direct, începând cu ora 19:40.
16 interpreți vor concura pentru a reprezenta Republica Moldova la Lisabona, Portugalia.  Amintim că interpreţi din 42 de ţări vor participa în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfăşura în Lisabona, Portugalia. 

ESC este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere, timp de peste 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Toate informațiile despre selecția națională Eurovision 2018 pot fi aflate AICI.
Postat de: Natalia Costiunina
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului-Concurs de Creaţie şi Interpretare a Romanţei „Crizantema de Argint”, ce s-a desfăşurat în acest an sub genericul „Romanţa ne uneşte”, şi-a desemnat câştigătorii. Cine sunt aceştia, dar şi ce valori ascund romanţele interpretate, aflaţi duminică, începând cu ora 18:00, la emisiunea „Evantai Folcloric”.
Moldova 1
Limba română este foarte bogata în expresii şi proverbe populare, care sunt o reflectare a gândiri specifice naţiunii noastre. Deşi multe vorbe populare sunt date uitării, nu le mai cunoaştem sau le ignorăm preferând englezismele, acestea nu pot fi înlocuite şi nici traduse în alte limbi. Aliona Zgardan-Crudu, doctor în filologie , vine mâine la „Bună dimineaţa de Weekend” să ne convingă despre puterea cuvintelor orânduite de popor.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam