Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
19 Mai 2017 | 13:36
Vezi ce au în comun Evelina Vîrlan şi Teodor Rădulescu, la „Cine vine la noi?”
Prezentatoarea emisiunii „Ring Star” de la Moldova 1 şi participanta de la Vocea României, Evelina Vîrlan are un proiect în comun cu celebrul coregraf Teodor Rădulescu, fondatorul „Teo Dance Studio”. Cei doi organizează un festival pentru tineri interpreţi şi dansatori. Mai multe despre proiect aflăm de la ei, vineri, 19 mai, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”
Interpretul Ion Razza vine în studiou să ne povestească despre turneele sale peste hotare și întâlnirile cu diaspora, dar și să ne cânte piesa „Dorul de frați”, creată în colaborare cu Ala Mîndîcanu, președinta Comunității moldovenilor din Quebec.

Valentin Prijilevschi este un tânăr inventiv, care nu poate sta fără ocupație și fără să creeze ceva. El va veni în platou să ne povestească despre un proiect inovator, asupra căruia lucrează. Despre ce este vorba aflăm diseară, de la 17:45.

Interpreta de muzică populară Snejana Frija ne va aduce niște melodii frumoase, caracteristice zonei moldovenești.

Iar un oaspete mai deosebit al emisiunii este Brock Predovich, un american stabilit, la moment, în Indonezia. O perioadă acesta s-a aflat în Republica Moldova, cu un proiect care l-a reținut mai mult decât a preconizat. Mai multe despre proiect și despre activitatea lui Brock în general, aflăm chiar de la el.

Urmăriți emisiunea „Cine vine la noi” vineri, 19 mai, începând cu ora 17:45, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam