Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
18 Martie 2017 | 18:49
Vezi cum a fost sărbătorit Mărţişorul în diasporă, la „Moldovenii de pretutindeni”
Mărţişorul e acel simbol al primăverii care aduce prospeţime şi seninătate. Îl marchează nu doar moldovenii din ţară, dar şi cei de peste hotare. Conaţionalii noştri de pretutindeni au celebrat ziua Mărţişorului cu melodii şi dansuri populare, alături de artişti autohtoni, dar şi cu amintiri depănate la o masă cu bucate şi vinuri tradiţionale. Urmăriţi reportaje despre sărbătoarea Mărţişorului în diasporă duminică, 19 martie, la emisiunea „Moldovenii de pretutindeni”.
Recent, în Canada, a luat naștere „Generația Valiza”, un proiect ambițios care își pune scopul de a oferi sprijin moldovenilor ajunși peste ocean și cărora le vine greu să se adapteze într-un mediu străin. Cine sunt inițiatorii acestui proiect și cine aderă la „Generația Valiza” aflați din emisiune.

De asemenea, veți putea viziona un reportaj excepțional de la turneul „Vocile curajului”, în cadrul căruia Cătălin Josan și Pașa Parfeni au încălzit inimile moldovenilor din Montreal, New York, Chicago, Sacramento, Seattle și câteva orașe europene.

Acestea, dar și alte subiecte curioase vă așteaptă în emisiunea de mâine.

Urmăriți „Moldovenii de pretutindeni” duminică, 19 martie, de la ora 12:00, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam