Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
14 Aprilie 2017 | 18:46
VEZI cum poţi să îţi decorezi casa în sfintele sărbători de Paşti, exclusiv la „Bună Dimineaţa de Weekend”!
Mai sunt ore numărate până la înviere, iar lumea întreagă este în forfota pregătirilor pentru marea sărbătoarea. Echipa matinalului de week-end a pregătit o listă lungă de surprize şi oameni de marcă. Sâmbătă, 15 aprilie, Doina Stimpovschi, alături de invitaţii ediţiei, este ghidul care ne oferă cele mai utile sfaturi pentru pregătirea spirituală, emoţională şi casnică pentru Paşti. Nu pierdeţi sâmbătă, ora opt fix, matinalul „Bună Dimineaţa de Weekend”!
Primul invitat în platou este parohul Bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae” din comuna Costeşti, Vasile Ciobanu. Discutăm cu protoiereul întrebări pe care ni le adresăm fiecare la un moment dat în viaţă. Vorbim despre credinţă, biserică, repercusiunile păcatului şi cum să ne pregătim sufletele pentru sfânta Înviere.

În aceeaşi ediţie, Olga Prisăcaru ne arată lucrări inedite hand-made, creaţii proprii şi ne oferă sfaturi utile cum să decorăm casa şi masa de Paşti.

Tot mâine discutăm și cu Natalia Suhodol, lector de bune maniere, dr. conferențiar universitar, despre comportamentul manierat la masă.

Pentru că noi credem în puterea exemplului, vorbim despre caritate, responsabilitate socială, familie, sărbători, despre lucruri frumoase, în general, cu Rodica Dinisiuc-Garoyian, soția moldoveancă a ex-președintelui Parlamentului din Cipru, care a revenit acasă în preajma Sfintei Sărbători de Paște și, ca de fiecare dată, a ales să schimbe lumea și povestea celor mai puțin norocoși.

Iar la final ne vedem și cu interpretele Viorica Ciubotaru și Mihaela Tabură!

Nu vom dezvălui prea multe din emisiune, vă lăsăm marea plăcere să îi descoperiți invitații și subiectele pregătite de întreaga echipă. Te așteptăm, așadar, mâine dimineață, pe TV Moldova1 sau online pe TRM.MD! Și nu uitați, bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia.

Nu pierdeţi, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, ora 08:00, două ore de divertisment alături de "Bună Dimineaţa de Weekend", în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD 

VEDEŢI arhiva emisiunii AICI!
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam