Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
10 Iulie 2017 | 22:01
VICTORIA BATIN revine acasă cu expoziţia personală, detalii la „Cine vine la noi”?
Este psiholog şi pictoriţă, de ceva timp este stabilită în SUA. După 15 ani a revenit la pasiunea copilăriei, iar aceasta a vindecat-o. Vorbim despre psihologul şi pictoriţa Victoria Batin, care s-a întors în patrie cu o expoziţie personală, şi ne povesteşte mai multe detalii marţi, 11 iulie, exclusiv la „Cine vine la noi”?
În aceeaşi ediţie, Constantin Celac ne încântă din nou cu acordurile melodiilor româneşti la fluierul American şi tradiţional românesc, instrumente pe care a învăţat să le mânuiască cu o măiestrie incredibilă, fără învăţător. Vedem în platoul „Cine vine la noi”? întreaga colecţie de fluiere, dar şi noutăţi din repertoriul pe care auto-didactul a reuşit să le înveţe.

Interpreta de muzică uşoară, Ecaterina Cojocaru, este câştigătoarea Marelui Premiu la Global FEST 2017, desfăşurat în acest an la Erevan, Armenia. Aflăm în detalii această experienţă şi ce emoţii a trăit când a primit trofeul, exclusiv în platoul „Cine vine la noi”?

Diana Hristisean a debutat în 2016 cu titlul „Citaţie pentru Iubire”, iar la Concursul de Poezie „Grigore Vieru” a câştigat Marele Premiu. Ce înseamnă acest titlu şi trofeu pentru un debutant, aflăm de la tânăra poetă, marţi, numai la Moldova 1.

Încheiem ediţia cu o porţie de muzică populară alături de Anişoara Prisăcaru. Interpreta ne povesteşte despre tradiţiile familiale şi agenda profesională. O felicităm cu ziua de naştere care o va sărbători în curând şi aflăm despre Festivalul din judeţul Prahova, România la care va participa curând.

Nu pierdeţi, de luni, până vine, ora 17:45, cele mai importante evenimente culturale şi doza zilnică de divertisment, în direct la Moldova 1 şi online pe TRM.MD!

VEDEŢI arhiva emisiunii „Cine vine la noi”? AICI!
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam