Loading
ro ru en
Moldova 1
Loading
10 Mai 2017 | 14:05
Vizita Comisiei de la Veneţia – subiectul emisiunii „Moldova în direct”
Un grup de lucru al Comisiei de la Veneţia se află într-o vizită în Republica Moldova, în perioada 9-11 mai, pentru a discuta mai multe detalii despre modificarea sistemului electoral. Oficialii urmează să aibă mai multe întrevederi cu Guvernul, majoritatea legislativă, deputaţii, fracţiunile parlamentare, dar şi ONG-uri. Acest subiect va fi dezbătut astăzi, în cadrul emisiunii „Moldova în direct”.
Despre schimbarea sistemului electoral și discuțiile cu membrii delegației Comisiei de la Veneția, Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) și Biroul pentru Instituțiile Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) va discuta Liliana Barbăroșie, cu invitații săi: Vasile Bolea, deputat Partidul Socialist din Republica Moldova; Vladimir Cebotari, vicepreședinte al Partidului Democrat, ministrul Justiției; Ion Apostol, Partidul Liberal și Elena Bodnarenco, deputat Partidul Comunist din Republica Moldova. 

 Urmăriți emisiunea „Moldova în direct” miercuri, 10 mai, de la ora 19:55, în direct, la Moldova 1 sau on-line, pe TRM.MD. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam