Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Decembrie 2015 | 11:15
40 de copii au primit daruri din partea Ligii Studenţilor Basarabeni din Galaţi
Liga Studenţilor Basarabeni din Galaţi a creat atmosfera sărbătorilor de iarnă pentru 40 de copiii din orfelinate şi din familii defavorizate.
Președintele Ligii Studenților Basarabeni din Galați, Mircea Nunu, a declarat pentru TRM.MD că tinerii basarabeni au dat dovadă de multă mărinimie contribuind cu resurse bănești și dulciuri la Caravana de Crăciun dedicată copiilor defavorizați.

Din partea asociației au mai fost donate și echipamente de joc.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam