Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Ianuarie 2015 | 14:52
90 de litri de vin de contrabandă, depistat în trenul „Chişinău-Moscova”
Un însoţitor al trenului „Chişinău-Moscova” este învinuit că transporta ilegal 90 de litri de vin de casă, informează pressorg24.com.
Potrivit sursei citate, la punctul de control de cale ferată „Moghilev-Podolsk” polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au confiscat aproximativ 90 de litri de vin care se afla în tamburul trenului.

Proprietarul mărfurilor s-au dovedit a fi un însoțitor al trenului, cetățean al Republicii Moldova.

Băutura a fost confiscată și predată organelor vamale.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam